duminică, 28 februarie 2010

Cer senin

Vorbeam cu cineva deunazi despre fericire.Despre faptul ca fericirea vine atat de rar si dureaza atat de putin.Cunosc cateva persoane care spun ca fericirea nu exista.Nu adopt acelasi punct de vedere.Cred ca,intr-adevar,fericirea asta e o pasare rara ce vine pe furis in viata noastra,sta cat sta, apoi isi face bagajele si pleaca in graba.
Da,am fost fericit candva.Partea proasta e ca atunci nu stiam ca sunt.N-am stiut sa apreciez ceea ce aveam.Constientizarea tarzie a fericirii imi pare a fi unul dintre cele mai triste lucruri din viata asta.Sa realizez prea tarziu ca eram totul pentru cineva,ca la un moment dat ma ridicam din pat cu chef de viata,ca aveam 'pentru cine' si 'pentru ce',ma stinge incet,dar sigur.
Cerul meu era senin intr-o vreme.Azi e innegrit de nori.Am ajuns sa urasc diminetile... Mai suna-vei,dulce corn,si pentru mine vreodata?




6 comentarii:

  1. Ești foarte tânăr, sigur că da! :) N-ai nicio grijă!
    Eu nici nu-mi mai pun întrebarea! :))

    RăspundețiȘtergere
  2. ohooo,foarte tanar ?! intineresc pe zi ce trece. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. n-are legătură cu vârsta din buletin, ştiu asta. dar tocmai de-asta ştiu şi că într-un fel sau altul mai avem o şansă să fim tineri. în felul ăla pe care-l ştii foarte bine. chin up!

    Everybody's got a secret, Sonny,
    Something that they just can't face,
    Some folks spend their whole lives trying to keep it,
    They carry it with them every step that they take.
    Till some day they just cut it loose
    Cut it loose or let it drag 'em down

    RăspundețiȘtergere
  4. cum se potrivesc si versurile astea.da' intamplator,asa... :)

    RăspundețiȘtergere
  5. eu cred ca salvarea e în argentina, deci vezi, am luat-o razna de tot. tot ajung acolo, mark my words! find yours.hug.

    RăspundețiȘtergere
  6. argentina zici,ha? ma pui pe ganduri.

    RăspundețiȘtergere