luni, 8 martie 2010

Roata

E un cliseu de 3 lei care spune ca e mai greu sa te mentii in varf decat sa ajungi acolo.Acuma,chestia cu 'varful' e destul de relativa si pentru fiecare inseamna,poate,altceva.Ca,de exemplu,pentru vecina de la doi 'varf' inseamna sa pui mana pe un barbat putin mai frumos decat dracu' ,care sa te plimbe cu masina de la 50.000 de euro in sus,sa-ti ia toate posetele si hainele pe care le visezi noaptea si sa te ia prin toate cluburile.Pentru Vlad,varul meu de la Medias,implinirea profesionala si satisfactia unui trai decent inseamna 'acolo,sus'.Treaba relativa,cum am mai spus.
Dar cum e cand cazi,cand simti ca varful e tot mai departe,cand observi ranjetul ala sfidator pe fetele unora care,pana mai ieri,se gudurau pe langa tine,cersindu-ti atentia?! Cand vezi ca oameni care-ti inroseau telefonul zilnic cerandu-ti diferite favoruri,acum se uita in alta parte cand te vad pe strada?! Cand fosta iubita,care-ti jura iubire vesnica,iti sterge numarul din agenda telefonica ?! Cand numeri pe degetele de la o mana oamenii care au mai ramas langa tine ?!
Claudiu,prietene,nu dispera.Astia putini,care mai suntem 'acolo' ,vom ramane langa tine.Stiu ca sunt clipe prin care nici in cele mai urate scenarii ale tale nu credeai ca o sa treci.Strange din dinti.Lupta.Crede.La fel fac si eu.
Si stii ca la noi,in Ardeal e o vorba: 'Fie roata si patrata,tot se mai intoarce-odata.'



Asculta mai multe audio Muzica

2 comentarii: