luni, 7 iunie 2010

Ganduri nocturne

Precizare
Despre cacatu' asta de blog nu stie aproape nimeni din cei care ma cunosc,sau foarte putina lume.Asa ca mi se rupe,oricum, de comentarii si restu'.Asta asa,pt confortu' meu psihic.


Ma gandeam la tipuri de oameni...nu la rahaturile alea cu extrovertiti,introvetiti,caracter sangvin,flegmatic,etc.Si ma gandeam asa,sprijinindu-mi capul in palme,ce dracu' de fel de om sunt eu.Am inceput,cum era firesc,cu partea genetica.Ai mei au fost oameni normali,in tiparele normalului,adica nici prea frumosi,nici urati,nici prosti,nici foarte destepti.Din cate stiu eu,n-au avut probleme cu somnul,cu comunicarea(care se ia de cacofonie o suge),sau alte strabateri.
Bai nene,si vine subsemnatul.Singur la parinti.Sensibil de cand ma stiu,mereu cu probleme in relatia cu ceilalti.Asadar, ce dracu' fac eu pe planeta asta nu stiu.Dar de niste treburi tot m-am prins :
- sunt oameni care te ajuta cand ai nevoie.
-sunt oameni care te ajuta si te intreaba daca te mai pot ajuta.
- sunt oameni pe care i-ai ajutat si-ti intorc curu'.(p-astia sa-i fut.la figurat).
- sunt oameni care te ajuta si-ti reproseaza apoi.cu astia nu stiu ce sa fac.
- sunt oameni carora chiar le pasa.In cazul meu,mama (la 1300 km distanta) si tatal meu vitreg.Tot pe-acolo.

Si din toti oamenii astia,pe cine mint eu,ranesc eu,dezamagesc eu cel mai mult ? Ai ghicit: pe aia carora le pasa. Deci ,cine (ce) sunt eu ?

P.S. postu' asta trebuia sa fie mult mai trist,dar piesa asta m-a mai revigorat nitel.Ciudat.Poate paradoxal.Asa-s eu.Iar daca titlul postului nu se potriveste cu ora la care apare ,tot viata asta e de vina.Ca m-a facut total atehnic.

cam asa a mers viata mea,cum zice baiatu' asta la refren.maestre:


4 comentarii:

  1. Îmi place foarte mult cum scrii, sincer! Te-am băgat la mine :D ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. multumesc.dar sunt egoist,intr-un fel.scriu pt mine,sa nu innebunesc de tot.

    RăspundețiȘtergere
  3. Oamenii care ajuta -si mai si intreaba daca mai pot ajuta mai departe- au inteles ca RAIUL incepe cand dai o mana de ajutor (daca esti ateu, inlocuieste RAI cu "implinirea EU-lui", sau cu orice alt cuvant care iti starneste caldura pe dianuntru). Foarte multi dintre ei sunt asa PENTRU CA au trecut prin momente de rahat. Si au inteles importanta MAINII INTINSE...


    Eu zic ca nu ranesti pe nimeni mai mult decat te ranesti pe tine insuti.

    RăspundețiȘtergere